BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası Etiler Özel Bankacılık Şubesini açtı----

İş Bankası Etiler Özel Bankacılık Şubesini açtı

İş Bankası Etiler Özel Bankacılık Şubesini açtı
21 Eylül 2014 - 15:38 www.finansgundem.com

Yeni açılan Etiler Özel Bankacılık Şubesi ile özel bankacılık alanında faaliyet gösteren şube sayısı 13’e yükseldi

Etiler Özel Bankacılık Şubesinde müşteriler, İş Bankası’nın “Privia” markası altında sunulan kredi kartı ve bireysel krediler gibi ürünlerine tek bir merkezden ulaşabilecek, günlük piyasa dinamiklerini yakından takip eden müşteri ilişkileri yöneticileri aracılığıyla birikimlerini, risk profillerine uygun olarak sundukları, mevduat, özel sektör tahvili, özel bankacılık müşterilerine özel olarak tasarlanan yatırım fonları ve türev ürünleri içeren geniş bir yelpazede değerlendirebilecek. Tüm İş Bankası özel bankacılık ihtisas şubeleri gibi İş Portföy Yönetimi AŞ’nin acentesi olarak da faaliyet gösterecek şubede, müşteriler portföy yönetimi hizmeti alarak tüm finansal piyasalardaki fırsatları çok daha kolay ve güvenli bir şekilde değerlendirebilecek.

Etiler Özel Bankacılık Şubesi’nde; İş Bankası’nın finansal piyasalardaki 90 yıllık tecrübesi doğrultusunda, Türkiye’de yaşayan yabancı uyruklu üst düzey yöneticilerin bireysel bankacılık ihtiyaçlarına en doğru çözümleri, en üst hizmet kalitesinde sunmak üzere bir “Expat Banking” birimi de yer alacak. Expat müşteriler, kendilerine özel olarak atanan ve İngilizce hizmet alabilecekleri müşteri ilişkileri yöneticisi aracılığıyla ülkemizde geçirdikleri süre boyunca, gündelik hayatlarında ihtiyaç duyabilecekleri tüm bireysel finansal çözümlere ilişkin detaylı bilgiye ulaşabilecek ve özel bankacılık müşterilerine sunulan ürün ve hizmetlerden faydalanabilecekler.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)