BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHSBC Türkiye’de yeni atamalar----

HSBC Türkiye’de yeni atamalar

HSBC Türkiye’de yeni atamalar
01 Eylül 2014 - 16:42 www.finansgundem.com

HSBC Türkiye Genel Müdürü Martin Spurling yeni görevine atandı

HSBC Türkiye Genel Müdürü Martin Spurling, HSBC Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Bireysel Bankacılık Başkanı olarak atandı. Martin Spurling, yeni görevine ilave olarak HSBC Türkiye’de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaya devam edecek.

Spurling’in yerine ise James Emmett getirildi. Emmelt yeni görevine 1 Eylül itibariyle başlayacak. James Emmett, en son HSBC Grubu Küresel Dış Ticaret ve Faktoring Başkanı ve Grup Genel Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Ekonomist'in haberine göre, bankanın yönetimindeki değişiklik genel müdürle sınırlı değil. HSBC’de üç önemli görev değişimi  daha oldu. HSBC Türkiye Teknoloji ve Hizmet Grupları Genel Müdür Yardımcısı Darren  Rowbotham, grup yönetim servisleri ve risk  üst düzey yöneticisi olarak atandı. Yerine de RANJİT Gokarn getirildi. Ranjit Gokarn getirildi. Ranjit Gokarn en son  HSBC bünyesinde Malta’da aynı görevi yürütüyordu.

HSBC Türkiye Özel Bankacılık Grup Başkanı Üyesi Ebru Öncü’nün Küresel Özel Bankacılık bölümünde Türkiye’den sorumlu grup başkanı ve Özel Bankacılık Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi İcra Komitesi Üyesi olarak atanmasının ardından ise yerine Mustafa Aşık terfien getirildi. Mustafa Aşık, banka bünyesinde bireysel bankacılık birikim yönetimi, satış ve sermaye piyasaları aracılık hizmetleri kıdemli yöneticisi olarak görev yapıyordu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • önemli mi?02 Eylül 2014 09:53

    Daha ne kadar kadro değiştireceksiniz , Türkiye'de bankacılık yapmak için.Neredeyse üst yönetimin tamamı Grup bünyesindeki yabancılardan oluşan bir banka Türkiye'yi nasıl anlayıp, aksiyon alacak.