BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGizli belge bankacının başını yaktı----

Gizli belge bankacının başını yaktı

Gizli belge bankacının başını yaktı
21 Kasım 2014 - 06:10 www.finansgundem.com

Goldman Sachs'ta çalışan iki bankacı, aralarından birinin şirkete gizli Fed belgeleri getirdiği gerekçesiyle işten çıkarıldı

Goldman Sachs Group iki bankacıyı, birinin şirkete New York Merkez Bankası Fed'in gizli belgelerini getirdiği gerekçesiyle işten çıkardı.

Bloomberg News'ün ulaştığı nota göre şirkete New York Fed'de çalıştıktan sonra Temmuz'da katılan bir bankacı, durumun Eylül'de ortaya çıkmasının ardından, skandalı görmezden gelen bir çalışan ile birlikte işten çıkarıldı. Banka sözcüsü Jake Siewert notun içeriğini doğruladı.

Goldman Sachs'ın notunda "Gizli belgelerin uygunsuz kullanımına karşı hiç müsamaha göstermiyoruz. Devlet kurumlarından işe alım politikamızı da etkili ve sağlamlık açılarından gözden geçiriyoruz" ifadeleri yer aldı.

Banka ile NY Fed'in ilişkisi, eski denetçi Carmen Segarra'nın Fed çalışanlarının Goldman Sachs’tan korktuklarını ve şirkete kolaylık sağlandığını iddia etmesinden bu yana soru işaretlerine yol açmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)