BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık'Franchising Kredisi' ile uygun fon imkânı sunuyor----

'Franchising Kredisi' ile uygun fon imkânı sunuyor

'Franchising Kredisi' ile uygun fon imkânı sunuyor
24 Kasım 2014 - 07:43 www.finansgundem.com

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, Franchising Kredisi ile girişimciye 36 ay vadeli ve uygun faizli fon imkanı sunduklarını söyledi

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, girişimcilerin iş gücüne katılım oranının artırılması ve ülke ekonomisinde sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması için girişimcilere yönelik finansman çalışmalarının ve desteğin son yıllarda hız ve önem kazandığını söyledi.

İnce, bu kapsamda franchise almak isteyen girişimcilere de çeşitli çözümler sunduklarını ifade etti. İnce, girişimcilerin sisteme giriş aşamasında ödeyecekleri giriş bedelinin yanı sıra demirbaş temini ve dekorasyon gibi doğacak muhtelif ihtiyaçların sağlanması amacıyla taksit ödemeli ticari kredi imkânı sağladıklarını dile getirdi.

Franchising Kredisi ürününün özelliklerini anlatan Suat İnce, “Ürümüzün vadesi 36 ay. Kredinin geri ödemeleri aylık taksit ödemeli veya esnek vadeli. Franchising giriş bedelinin veya işletmenin demirbaş temini ve dekorasyon gibi ihtiyaçlarının fatura bedelinin yüzde 75’ine kadar finansman desteği sağlıyoruz. Kadın girişimcilere yönelik de ürünlerimiz var.  2013'de Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile yapılan kredi protokolü ile 50 milyon euroluk fonun 25 milyon euroluk kısmını kadın girişimcilere kullandırdık" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)