BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık16 Temmuz Arefe günü bankalar açık mı?----

16 Temmuz Arefe günü bankalar açık mı?

16 Temmuz Arefe günü bankalar açık mı?
10 Temmuz 2015 - 08:09 www.finansgundem.com

Ramazan bayramına çok az bir zaman kala pek çok kişi Arefe gününde bankaların ve PTT şubelerinin açık olup olmadığını merak etmeye başladı

16 Temmuz tatil olmasıyla gözler Bankalar ve PTT şubelerine çevrildi. Peki Resmi tatil oldu mu? Bankalar ve PTT şubeleri ile hangi kurum ve kuruluşlar tatil edildi? İşte merakla beklenen  tatil kararı;

Başbakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, arefe olan 16 Temmuz Perşembe günü de, kamu personelinin idari izinli sayılacağı belirtildi.

Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle; ''Başbakan Ahmet Davutoğlu 16 Temmuz Perşembe günü Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların yarım gün izinli sayılmasını ilişkin yazıyı imzalamıştır. Buna göre, gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Ramazan Bayramı'nın arifesi 16 Temmuz 2015 Perşembe günü idari izinli sayılacaktır. Yazı ilgili kurumlara gönderilmiştir."

BORSA İSTANBUL VE BANKALAR TATİL Mİ?

Borsa İstanbul'un tatil takviminde ise Başbakan Davutoğlu'nun açıklamasına rağmen henüz bir değişiklik yapılmadı ve arefe günü yarım gün çalışılacağı belirtildi.

Bankaların ise arefe gününü tatil edip etmeyeceğine dair henüz bir açıklama yok. Davutoğlu'nun dün yaptığı tatil açıklamasından önce arefe gününde resmi kurum ve kuruluşların yarım gün özel bankaların ise tüm gün açık olacağı biliniyordu. Arefe günü İş bankası, Halk bank, Ziraat bankası ve PTT şubelerinin yarım gün çalışması bekleniyordu.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • memur14 Temmuz 2015 15:03

    üç gün bankaya gitmememizin sebebi maaşı ayın 15 inde almamız olabilirmi realist kardeş

  • realist10 Temmuz 2015 10:45

    koca 3 gün bankaya gitmeyip arefe günü bankaya gidenlerede anlam veremiyorum .

  • Realist.10 Temmuz 2015 10:04

    Arife günü bankalar yarım gün çalışır. Zira öğleden sonra resmi tatildir. Bu hep böyle idi ve yasa değişmediği için bu bayram da böyle olacak.