VideolarGündemSalgın hastanelerinin yapımı havadan görüntülendi

Salgın hastanelerinin yapımı havadan görüntülendi

09 Nisan 2020, 17:08 İzlenme : 114www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu toplantısından sonra duyurduğu Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’ye kurulacak hastanelerinin yapımı için başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş09 Nisan 2020 18:33

    Yetkililere şunu sormak isterim. Yeri gelince meydanlarda "minareler süngümüz,camiler kışlamız" diye şiir okuyanlara sormak gerek.  Ülkemizde  yüzbinlerce yatak kapasitesine dönüştürülecek mükammel camiler var yapanlardan Allah razı olsun. Ayrıca Milletin evi diye tarif edilen bin odalı saray var. ve şu an hizmet vermiyorlar . Ülkenin başı da gerçekten belada.  Allah göstermesin yarın bu salgın hastalığın önü alınamasa binlerce insanımızın ölmeyeceğini kim garanti edebilir.Camilerin işlevi sadece içerisinde namaz kılmak olmamalı. Bu mekanlar acilen hastanelere dönüştürülmeli ve gerçek işlevlerine kavuşturulmalı. Külliye için de ayni durum düşünülmeli.Şu an gerçekten çok zor bir savaş verilmektedir ve Savaş anlarında çamilerin kışlaya dönüştürülmesinin bir mahsuru olmamalı.İnsanlarımız öldükten sonra sarayların. Camilerin … ne anlamı kalır.

  • asıl vatandaş17 Nisan 2020 02:44

    ulan dalllamaa sen ne yiyip içiyorsun.ömründe camiye girdinmi.

  • aa15 Nisan 2020 12:56

    Bu yoruma katılmayanların niçin katılmadıklarını da yazmalarını isterdim. objektif ve tarafsız bir şekilde.

  • vatandaş09 Nisan 2020 18:28

    yetkililere şunu sormak isterim. Yeri gelince meydanlarda "minareler süngümüz,camiler kışlamız" diye şiir okuyanlara sormak gerek.  Ülkemizde  yüzbinlerce yatak kapasitesine dönüştürülecek mükammel camiler var yapanlardan Allah razı olsun. Ayrıca Milletin evi diye tarif edilen bin odalı saray var. ve şu an hizmet vermiyorlar . Ülkenin başı da gerçekten belada.  Allah göstermesin yarın bu salgın hastalığın önü alınamasa binlerce insanımızın ölmeyeceğini kim garanti edebilir.Camilerin işlevi sadece içerisinde namaz kılmak olmamalı. Bu mekanları acılen hastanelere dönüştürülmeli ve gerçek işlevlerine kavuşturulmalı. Külliye için de ayni durum düşünülmeli.İnsanlarımız öldükten sonra sarayların. Camilerin … ne anlamı kalır.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster