VideolarYaşam-MagazinSahipsiz köpekten kaçarken yaralandı

Sahipsiz köpekten kaçarken yaralandı

09.05.2022

Çorum'da sahipsiz köpekten kaçarken düşüp yaralanan çocuğun tedavisi sürüyor

Çorum'da sahipsiz köpekten kaçarken düşüp ağır yaralanan 14 yaşındaki çocuğun tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Çocuğun köpekten kaçarken düşerek yaralandığı an güvenlik kamerasınca görüntülendi.

10 Mayıs 2022, 10:06 İzlenme : 154www.finansgundem.com

Çorum'da sahipsiz köpekten kaçarken düşüp ağır yaralanan 14 yaşındaki çocuğun tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)10 Mayıs 2022 10:37

    aklıma şu geldi. köpek sahipleri ağızlık takmadan dışarıda gezdiremiyor... ama sokak köpekleri ağızlık olmadan sokakta geziyor.. ceza beledye mi kesil meli ? yollarda aniden araçların altına kendilerini atbiliyor. kim ezmek ister bir canlıyı ? bizim bu canlılarla bu tarz kritik etkileşim yapmamamızı kim sağlayacak ? acilen ciddi dizenlemeler ile hem insanlar, hem hayvanlar rahat etmeli. insanlar doğadan kendini betonlara attı. bu canlılarıda betonlara dışarı atıyor. insan kadar keyfi vahşet yapan canlı yok.o öocuk ciddi tranva geçirdiği belli. dışarıdan sağlam içi psikolojısı göçmüş..

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster