VideolarGündemKılıçdaroğlu: 9 Temmuz'daki mitingden sonra ne yapacaklarını açıkladı

Kılıçdaroğlu: 9 Temmuz'daki mitingden sonra ne yapacaklarını açıkladı

30 Haziran 2017, 09:20 İzlenme : 809www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu, "Yürüyüş bittikten sonra 9 Temmuz'da miting yapacağız. Sonra oturup yürüyüşün muhasebe yapacağız." dedi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • seyfettin yıldırım05 Temmuz 2017 09:18

    Sen nasıl bir lidersin ya herkesi birleştirdi diyorsun bu yürüyüş kesinlikle haklısın tüm illegal pislikleri örgütleri bir araya getirdin . Aferinn ya büyük lider..

  • MİLLET......01 Temmuz 2017 23:33

    Darbe davalarının duruşmalarına katılan bir tek CHP'li vekil var mı? Yok. 'Darbe teşebbüsünde bulunanlar en ağır cezalandırılmalı/adalet yerini bulmalı' diye CHP'nin veya liderinin hiçbir açıklaması var mı? Ama darbe teşebbüsü sanıklarını ve bir no'lu sanık terörist başı Gülen'i mutlu eden 'kontrollü darbe' iftirasına destek açıklaması var. Nedenini bilen varsa söylesin. Belli ki 250 şehit ve şehit yakınları ile 2 bin 194 gazinin adalet beklentisinin CHP nezdinde bir kıymeti yok. Şimdi soruyorum: Ey CHP! Darbeden yana mısın? Yoksa şehitlerimizden, gazilerimizden ve milletimizden yana mısın? Sahi, sizce CHP hangi tarafta? Darbe teşebbüsü davalarının duruşmalarına CHP'li vekiller katılacak mı? Darbecilerin gözünün içine bakıp millet için adalet diyecek mi? Şehitler, gaziler, şehit yakınları, aziz milletimiz ve devletimiz için, istiklalimiz/istikbalimiz için darbeciler cezalandırılsın diyecek mi?

  • xx30 Haziran 2017 11:00

    olmadıı, yapamadın, ortalığı karıştıramadın.Adalete güveneceksin...

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster