VideolarGündem7,2 büyüklüğünde şiddetli deprem

7,2 büyüklüğünde şiddetli deprem

26 Mayıs 2022, 17:23 İzlenme : 1757www.finansgundem.com

Peru'nun güneyinde 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bu ülkede seçim de olmayabilir.Neden mi?17 Haziran 2022 11:19

    Ciddi deprem uzmanları Marmar bölgesinde 7 .5 şiddetinde bir depremin heran olabileceğini söylüyorlar.Eğer bilime inanıyorsak bu söylemleri çok ciddiye almamız ve depremi ülkenin en önemli olayı olduğunu anlamamızın zamanı geldi.Ancak Bu konuda hiçbir ciddi önlem alınmadığı veya alınamadığı bir gerçektir. Olacak bir depremde ülkenin kalbi olan Marmara bölgesine 10 binlerce vatandaşımız ölecek milyonlarca insan yaralanacak ve ülke çok zor bir yaşam savaşı içine girecek. Bu şartlarla seçim imkansız olabileceği gibi belk de on yıllarca oluşan yaralarımızı sarmakla ömrümüz geçecek. Tüm yetkililer , başta Belediye Başkanları sanki deprem olmayacakmışcasına bu felaketten bahsetmemleri de hayli düşündürücü. .

  • Beklenen Marmara depremi gerçeğini unutmayalım.17 Haziran 2022 10:33

    Naci Görür ülkenin en cddi deprem uzmanı.Devamlı olarak Marmara depreminin her an olabileceğini söylerken ilgililer sanki deprem olmayacakmış gibi ilgisiz ve hiçbir önlem düşünmüyorlar.Olası kesin tahmin en az 7 şiddetinde bir deprem ekonominin can damarı olan Marmara bölgesinde insan ve mal kaybına neden olacağı ve ülkenin ayağa kalkamayacağı bir kıyameti oluşturacağı gerçeği ortada.Lütfen ülkeyi düşünelim.Tüm siyasi partiler ve Türk halkı artık  BU GERÇEĞİ GÖRMELİ.ZATEN ÇOK GEÇ OLDU ANCAK belki bu yazı bir uyarı olabilir.

  • Kenan26 Mayıs 2022 21:08

    YARIN İSTANBULDA DA OLABİLİR, FAHİŞ FİYAT ARTIŞI YAPAN EV SAHİPLERİ , KEFENİN CEBİ YOK FIRSATÇILAR

  • Misafir.27 Mayıs 2022 07:28

    Velev ki deprem olduğunu varsay, emin ol ki bundan en fazla etkilenecek yine kiracılar olacaktır. İzmir depremini unutma. Kiralık fiyatlar nasılda arttı birden. Olan yine kirada oturanlara olur en fazla.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster