E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMansur Yavaş, müzisyenlere yeni destek paketi açıklayacak---

Mansur Yavaş, müzisyenlere yeni destek paketi açıklayacak

Mansur Yavaş, müzisyenlere yeni destek paketi açıklayacak
02 Haziran 2021 - 00:59 borsagundem.com

Daha önce de Kovid-19 salgını sürecinde müzisyenlere destekte bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni bir destek paketi daha açıklayacaklarını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 1 Haziran normalleşme takviminde müzisyenlere destek sağlanmamasının ardından yeni bir destek paketini bu hafta açıklayacaklarını duyurdu.

Bir seneyi aşkın süredir işlerinden uzak kalan sanatçılar ve sektörün çalışanlarına yönelik kademeli normalleşme takviminde bir adım atılmazken, daha önce de pandemi sürecinde müzisyenlere destekte bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni bir destek paketini bu hafta çıkaracaklarını duyurdu.

“MÜZİK VE MUTLULUK BAŞKENTİN SOKAKLARINI HER ZAMAN DOLDURACAK”

Yavaş, “Zor günler geçiren müzisyenlerimize yeni destek paketimizi bu hafta açıklıyoruz. Aynı zamanda pandemi tedbirlerine uygun şekilde parklarımıza kuracağımız mutluluk sahneleri sanatçılarımızın emrinde olacak. Müzik ve mutluluk başkentin sokaklarını her zaman dolduracak” açıklamasında bulundu.

ADINA ‘MANSUR BAŞKAN’ BESTESİ YAPILMIŞTI

Salgın süreci nedeniyle uzun süredir işsiz kalan müzisyen ve müzik gruplarına tanıtım ve nakit desteği sağlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a müzisyenler, ‘Mansur Başkan’ bestesi yaparak teşekkür etmişti. Mansur Yavaş, söz konusu gelişmeyi duyurduğu videosunda o besteyi kullandı.

Mansur Yavaş duyurdu: 2013'ten beri ilk kez...

 

Mansur Yavaş'tan İmamoğlu'na açılan soruşturmayla ilgili ilk yorum

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST02 Haziran 2021 11:26

    gidiyor çiftciye iki kilo fasülye tohumu, üç tane tavuk vs.vs.dağıtıp show yapıyor Ankara mıza ne yaptın geldiğinden beri bir tane taşe bir tane taş üzerine koymamıştır.hep miras yemektedir.müziksiyenlere ne yapacaksın varsa gücün adam başı her ay 5000 TL adam başı maaşa bağla yüreğin varsa helal olsun derim fakat bu parayı nereden vereceksin suya zammı basıp benden vereceksin.

  • Emre02 Haziran 2021 17:20

    Ben olsam Akaryakıtta ÖtV yi arttırıp, üstüne akaryakıta %10 yapıp tüm yardım paralarını çıkartırdım. Hele birde bunu derbi gününe denk getirdim mi kimsenin ruhu duymaz ve sesi çıkmazdı. :)

  • YAVUZ SULTAN SELİM02 Haziran 2021 08:40

    İki yılı aşkındır görevdesin Ankara da taş üstüne taş koymadınız gerçi icraat sizin fıtratınız da yok.

  • Ender02 Haziran 2021 17:22

    Ankaparka gömülen milyon dolarları sormayı unutmuşsunuz?