BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZorunlu PCR testleri devlet hastanelerinde ücretsiz yapılacak----

Zorunlu PCR testleri devlet hastanelerinde ücretsiz yapılacak

Zorunlu PCR testleri devlet hastanelerinde ücretsiz yapılacak
19 Ağustos 2021 - 20:38 www.finansgundem.com

Koca: "Okullar ve üniversiteler için gereken PCR testleri Devlet Hastanelerinde ücretsiz yapılabilecek" açıklamasında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın haftada iki kez PCR testi zorunluluğu getirilmesini açıklamasının ardından, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Okullar ve üniversiteler için gereken PCR testleri devlet hastanelerinde ücretsiz yapılabilecek" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası sinema ve konser gibi toplu faaliyetlerde zorunlu PCR testi uygulamasının getirileceği açıklamasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, zorunlu PCR testlerinin devlet hastanelerinde ücretsiz olarak yapılacağını açıkladı.

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Okullarda 6 Eylül'de yüz yüze eğitime başlanması ile birlikte, henüz aşı olmamış öğretmen ve personellerin haftada iki kere test yaptırmasını isteyeceğiz" dedi.

TOPLU FAALİYETLERDE ZORUNLU PCR TESTİ UYGULAMASI

Ayrıca aşı olmayan üniversite öğrencilerinden de haftada 2 kez PCR testi istenirken; uçak ve şehirler arası yolculuk, konser, sinema gibi faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarının devreye alınacağı belirtildi.

"PCR TESTLERİ DEVLET HASTANELERİNDE ÜCRETSİZ YAPILACAK"

Erdoğan'ın bu açıklaması sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise zorunlu PCR testlerinin devlet hastanelerinde ücretsiz olarak yapılacağını açıkladı.

Aşı yaptırmayan öğretmenler, haftada 2 kez PCR testine girecek

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)