BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZorlu Center’a SPA tazminatı----

Zorlu Center’a SPA tazminatı

Zorlu Center’a SPA tazminatı
12 Temmuz 2020 - 12:57 www.finansgundem.com

İstanbul Zorlu Center’da bulunan ünlü SPA merkezinde masaj yaptıran Doktor Semra Kahraman, ıslak alanı kullandığı sırada kayıp düşerek kalçasını kırdı. Genç Doktor, Zorlu Center’a olayda kusurlu olduğunu ileri sürerek tazminat davası açtı.

Özel bir hastanede kadın hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Doktor Semra Kahraman, Zorlu Center'da bulunan lüks SPA merkezine gitti. Masaj yaptıran Doktor Kahraman, jakuziden çıktıktan sonra ayağı kayarak SPA merkezi içerisinde düştü.

KALÇASINI KIRDI
Yetkililerin haber vermesi üzerine ambulansla çalıştığı hastaneye götürülerek tedavi altına alınan doktorun kalçasında kırık tespit edildi. 3 ay boyunca yatak istirahati verilen doktor mesleğinden uzak kaldığı için yıprandığını ve yaşam kalitesinin düştüğü için SPA merkezine dava açtı. Eve hapsolduğu gerekçesiyle psikolojisi bozulan Doktor, Zorlu Center'ın yetkililerinden şikâyetçi olurken merkez yetkililerinin kendisine 10 bin lira manevi tazminat vermesini istedi.

"DAVACI DOKTOR, YÜZDE 30 KUSURLU"
Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken İstanbul Tüketici Mahkemesi'nde görülen davada bilirkişi, davacı doktorun terlik kullanmadığı için kusurlu olduğunu, terlik olsaydı ayağının kaymayacağını ileri sürerek olayda yüzde 30 kusurlu olduğunu belirtti.

Davalı şirketin ise müşterilerine havlu ve terlik kullanmanın zorunlu olduğunu ve aksi takdirde sorumluluğunu müşteriye ait olduğunu belirten bir belge imzalatmadığı için olayda yüzde 70 oranında kusurlu olduğunu belirti. Dava ilerleyen günlerde devam edecek.
(Dilek Yaman /Sabah)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hf12 Temmuz 2020 20:06

    Milleti alıştırırsanız tazminata ota bota tazminat davası açılmaya başlanır: Bende IQ düşüklüğü var, kendi sorumluluklarımı bilmiyorum ve müessese bana düşük IQ’lu muamelesi yapmadığı için mağdur oldum, tazminat istiyorum.