BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZonguldak'ta 5 maden ocağı üretime kapatıldı----

Zonguldak'ta 5 maden ocağı üretime kapatıldı

Zonguldak'ta 5 maden ocağı üretime kapatıldı
15 Kasım 2014 - 18:32 www.finansgundem.com

Zonguldak TSO Başkanı Demir, "İş müfettişlerince kentte faaliyet gösteren 5 maden ocağı şu anda üretime kapatıldı" dedi

Zonguldak'ta, iş sağlığı ve güvenliği yönünden eksikler görülen 5 maden ocağının kapatıldığı bildirildi.  

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Demir, yaptığı açıklamada, iş müfettişlerinin kentteki ocaklarda iş güvenliği ve işçi sağlığı konularında denetim gerçekleştirdiğini söyledi. 

Müfettişlerin bazı ocaklarda madencilerin hayatını riske sokabilecek eksikler tespit ettiğini öğrendiklerini anlatan Demir, "Denetimler devam ediyor. Müsait olmayan ocaklar üretime kapatılacak. Eksiklikler tamamlandıktan sonra üretime devam edecekler. İş müfettişlerince kentte faaliyet gösteren 5 maden ocağı şu anda üretime kapatıldı. Bu ocaklar tamamen kapanmadı, sadece üretime kapatıldı" diye konuştu.  

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu da müfettişlerin iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili düzenli denetimlerini sürdürdüğünü belirterek, "İş müfettişlerince Zonguldak'taki tüm maden ocakları denetlenecek. Ocaklar denetlenirken işçilerin güvenliğini ve  sağlığını tehdit eden eksikler bulunduğunda üretimin durdurulmasına da karar verilebiliyor. Denetimlerin ardından iş yerlerine eksiklikleri bildirerek, gidermeleri için süre veriyoruz" şeklinde konuştu. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)