BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZiyaret sonrası Selman'dan ilk açıklama----

Ziyaret sonrası Selman'dan ilk açıklama

Ziyaret sonrası Selman'dan ilk açıklama
22 Haziran 2022 - 23:08 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Bin Selman ziyaret sonrası paylaştığı mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, ziyaretin iki kardeş ülkenin ve haklarının çıkarları doğrultusunda gerçekleştirildiğini açıkladı

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, resmi ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı (SPA), Ankara'dan ayrılan Veliaht Prens Bin Selman'ın mesajını paylaştı.

Bin Selman, "Kardeş ülkenizden ayrılırken, şahsıma ve heyetimize gösterilen sıcak karşılama ve misafirperverlik için siz Ekselanslarına en derin teşekkürlerimi ve takdirlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi, Ankara ziyaretinde ikili ilişkilerin güçlendirilmesi ve birçok alanda geliştirmesini ele aldıklarını aktardı.

Bin Selman, Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerinin "iki kardeş ülkenin ve haklarının çıkarları doğrultusunda, bölgede güvenliğin ve istikrarın artırılması amacıyla" geliştirildiğini vurguladı.

Türkiye ile S.Arabistan arasında yeni iş birliği dönemi