BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZırhlı araca roketatarlı saldırı----

Zırhlı araca roketatarlı saldırı

Zırhlı araca roketatarlı saldırı
23 Kasım 2017 - 14:58 www.finansgundem.com

Silopi İlçesi Çalışkan Beldesinde askeri zırhlı araca, roket atar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Teröristlerin saldırısında 2 asker yaralandı.

Şırnak'ın Silopi ilçesii Çalışkan beldesinde PKK'lı teröristler tarafından zırhlı araca düzenlenen silahlı ve roketatarlı saldırıdan sonra çıkan çatışmada 2 asker yaralandı. Yaralı askerler, Şırnak'taki hastanede tedavi altına alınırken, bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

Silopi'nin Çalışkan beldesinde bulunan Erenköy Jandarma Karakolu'na giden askeri zırhlı araca teröristler tarafından bugün saat 13.30 sıralarında silahlı ve roketatarlı saldırı düzenlendi. Zırhlı araç içerisinde bulunan güvenlik askerlerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan 2 asker bölgeye sevk edilen helikopterle Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na getirilerek, burada hazırda bekletilen ambulansla da Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAVA DESTEKLİ OPERASYON

Çatışma sonrası dağlık alana kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi başlatılan hava destekli operasyon sürüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)