BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat sektörün en karlı bankası----

Ziraat sektörün en karlı bankası

Ziraat sektörün en karlı bankası
27 Şubat 2014 - 22:44 www.finansgundem.com

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın önemli değerlendirmelerde bulundu

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Bloomberg HT'ye açıklamalarda bulundu

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Bloomberg HT'ye açıklamalarda bulundu. 

Bloomberg HT özel yayınına konuk olan Hüseyin Aydın, Ziraat Bankası'nın hiçbir bankanın olmadığı yerlere gideceğini ifade ederek, "Türkiye'nin her yerine ulaşacağız, 2013'te 150 yeni şube açtık, açmaya devam edeceğiz. Kosova'da Karadağ'da banka kuracağız" dedi ve sektörün en kârlı bankasının Ziraat bankası olduğunu vurguladı.

Ekonomi yönetimi ile TBB arasındaki iletişimden memnun olduğunu belirten Aydın, 2013 yılına yönelik değerlendirmeler yaparken, Büyük Buhran sonrasında yaşanan en büyük ikinci krizin etkilerinin devam ettiğini ve hem siyasi hem ekonomik istikrarın bu dönemde çok önemli olduğunu, bu ikisine de sahip olan Türkiye'nin 2013 yılını iyi yönettiğini söyledi. 2013'ün beklentilerine göre daha iyi bir yıl olduğunu söyleyen Aydın, Türkiye ekonomisini genel olarak 2013'te başarılı bulduklarını, beklentilere paralel, sağlıklı bir yıl olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz 10 yıl ile gelecek 10 yılın farklı geçeceğini belirten Aydın, fonlamanın hem azalacağını hem de pahalılaşacağını dile getirdi. 2014 yılında ekonomik krizin etkilerinin daha da hafifleyeceğini, fakat iyileşmenin önceki yıllara oranla daha yavaş olacağını belirten Hüseyin Aydın, bu durumun normal olduğunu söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)