BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringZiraat Leasing'den KOBİ'lere tam destek----

Ziraat Leasing'den KOBİ'lere tam destek

Ziraat Leasing'den KOBİ'lere tam destek
17 Eylül 2015 - 15:30 www.finansgundem.com

Ziraat Leasing, Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası ile 50.000.000 Avro kredi anlaşması imzaladı

Ziraat Leasing KOBİ’lerin yatırımlarına destek olmak üzere uygun maliyetli ve uzun vadeli kaynak sağlamak amacıyla finansman kaynaklarını çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ziraat Leasing, Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (AKKB) ile Ziraat Bankası aracılığıyla 50.000.000 Avro tutarında kredi anlaşması imzaladı.
 
AKKB’den kullanılan kredi, uygun kredi koşulları ve uzun vadeli olmasıyla önem taşımaktadır. Söz konusu kredi mikro, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin yatırımları için gereken finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak kullandırılmaya başlanmıştır.
 
2015 yılında sektör ortalama verilerinin üzerinde büyümesini sürdüren, aktif büyüklüğünü ve karlılığını artırmaya devam eden Ziraat Leasing, AKKB kaynaklı kredi ile işletmelerin rekabet gücünü ve yeni istihdam olanaklarını artırmaya yönelik yatırımları finanse etmeyi sürdürecektir.
 
Ziraat Finans Grubu’nun üyesi olan Ziraat Leasing, ülkemizin büyümesine ve istihdamın artırılmasına katkı sağlayacak proje ve yatırımlarda alternatif finansman kaynaklarıyla yer almaya devam edecektir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)