BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat Katılım 42. şubesini açtı----

Ziraat Katılım 42. şubesini açtı

Ziraat Katılım 42. şubesini açtı
19 Kasım 2016 - 14:41 www.finansgundem.com

Ziraat Katılım Bankası'nın 42. şubesi Sivas'ta açıldı

Türkiye’nin ilk Kamu Katılım Bankası olan Ziraat Katılım’ın Sivas Şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ziraat Katılım Yönetim Kurulu Üyeleri Cemalettin Başlı, Feyzi Çutur, Metin Özdemir ve Salim Alkan, Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan ve Ziraat Katılım Genel Müdür Yardımcıları katıldı.

Sivas’ta Katılım Bankasının açılmasından duyduğu memnuniyeti belirten Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açılışta yaptığı konuşmada,

“Sivas’ta yeni bir Katılım Bankası Şubesinin açılması Sivas’a yeni bir umut demektir. Hep birlikte Sivas’ın müteşebbisine destek olacağız” dedi.

Ziraat Katılım’ın Sivas’ı daha ileri götüreceğine inandığını kaydeden Yılmaz, “Sivas halkı tasarrufludur. Sivas’ta tasarruf yapılacak yer Ziraat Katılım’dır” diye konuştu.

Açılışta konuşan Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan, Sivas’ta Ziraat Katılım’ın 42. Şubesini açtıklarını belirterek, Ziraat Katılım’ın açılışından bu yana geçen 17 aylık sürede aktif büyüklüğünü 7 milyar TL’ye ulaştırdığını kaydetti.

Katılım Bankacılığının Türkiye’de ve dünyada yükselen bir trend olduğuna dikkat çeken Arslan, Türkiye genelinde açtıkları yeni şubelerle katılım bankacılığının sektörde aldığı payı arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Genel Müdür Osman Arslan, Ziraat Katılım olarak Sivas’ın büyümesine katkı sağlamak üzere ihtiyaç duyulan tüm finansal desteği sunacaklarını belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)