BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkZiraat Bankası çalışanlarının fotoğraf sergisi açıldı----

Ziraat Bankası çalışanlarının fotoğraf sergisi açıldı

Ziraat Bankası çalışanlarının fotoğraf sergisi açıldı
18 Kasım 2018 - 11:33 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası çalışanlarının yurdun dört bir yanından çektikleri fotoğraflarla düzenlenen “#ÇalışanlarımızınGözündenTürkiye” Fotoğraf Sergisi, Ziraat Bankası Ankara Kuğulu Sanat Galerisi’nde açıldı.

Ziraat Bankası çalışanlarının özgün eserleriyle gerçekleştirilen sergiye ilişkin açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş “1752 şubemizle Türkiye’nin en yaygın bankasıyız. 400’e yakın yerleşim biriminde tek banka olarak hizmet veriyoruz. Çalışanlarımızın görev yaptıkları yerlerde veya çeşitli vesilelerle seyahat ettikleri yerlerde çektikleri fotoğrafları 130 binden fazla takipçisi bulunan Instagram sayfamızdan paylaşıyoruz. Bu paylaşımlarımızla ülkemizin dört bir yanından kareleri müşterilerimiz ve takipçilerimizle buluşturuyoruz. Sosyal medyadaki paylaşımlarımızı finansal içeriklerle sınırlı olmak yerine bu türde içeriklerle desteklemeyi önemsiyoruz. Diğer taraftan ülkemizin tarihi ve turistik değerlerini paylaşmayı da sosyal sorumluluk olarak görüyoruz” dedi.

Son iki yıldır sosyal medyada finans sektöründe en etkin banka seçildiklerini belirten Kırbaş “Sosyal medyada tüm takipçilerin beğenisine hitap edecek içerik üretmek önemli. Bu içeriğin üretiminde çalışanlarımızdan da destek alıyoruz. Bu noktada hem çalışanlarımızın motivasyonuna katkıda bulunuyoruz hem de ortak beğeniye hitap edecek bir içerik serisi oluşturuyoruz. Sergimizin açılışına bize fotoğraf göndererek katkıda bulunan tüm çalışanlarımızı davet ettik ve sergimizin açılışını onlarla birlikte gerçekleştirdik. Bu sergimizi gelecek yıllarda tekrar açarak geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

#ÇalışanlarımızınGözündenTürkiye fotoğraf sergisi Tunalı Hilmi Caddesi No:104 Kavaklıdere/Ankara adresinde bulunan Ziraat Bankası Kuğulu Sanat Galerisi’nde, 17 – 24 Kasım 2018 tarihleri arasında pazar-pazartesi günleri hariç 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)