BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZhirinovsky 7 doz aşı olduğunu söyledi----

Zhirinovsky 7 doz aşı olduğunu söyledi

Zhirinovsky 7 doz aşı olduğunu söyledi
16 Aralık 2021 - 14:53 www.finansgundem.com

Rusya'nın aşırı milliyetçi LDPR partisinin lideri Vladimir Zhirinovsky, kendisini aşıların güvenlik ve etkinliğine bir örnek olarak sunarak KOVID-19'a karşı yedi doz aşı olduğunu duyurdu.

Rusya'da popülist görüşleri ve çatışmacı siyasi tarzıyla tanınan 75 yaşındaki siyasetçi Vladimir Zhirinovsky, Çarşamba günü Telegram kanalından henüz aşısını olmamış olanlara seslendi. Herkesi mümkün olan en kısa sürede aşı olmaya çağırdı.

“Korona virüs dünyayı dolaşmaya devam ediyor. Sadece bizim ülkemizde yarım milyona yakın insan öldü! Bunu bir hayal edin. Tula, Kaliningrad veya Ryazan gibi bir şehir bir anda yok oldu. Ancak Rusya nüfusunun yarısı bile aşı olmadı. Ve acınası bi durum. Bu, pandeminin devam edeceği, insanların enfekte olmaya ve hastalanmaya devam edeceği ve bir şehrin ölü sayısının maalesef artmaya devam edeceği anlamına geliyor.”

Rusya'da vaka sayısı arttı

Rusya, son haftalarda KOVID-19 vaka ve ölüm sayısında bir artışla karşı karşıya kaldı ve bir dizi gün boyunca art arda ölüm rekorları kırıldı.

Nüfusun yarısından daha azının aşılandığını söyleyen yetkililer, insanları aşı yaptırmak için kaydolmaya çağırdı. Ancak Rus uzmanlar, ciddi KOVID-19 vakalarına karşı korunmak için düzenli olarak yeniden aşılamanın gerekliliğinin henüz kanıtlanmadığını da savundu.

İngiliz yaşlılar haftalardır hatırlatıcı aşıları bekliyor

 

Görüntüler olay oldu: Aşı karşıtlarından 'NAZİ' sloganı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)