BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDEAŞ operasyonunda 5 kişiye gözaltı----

DEAŞ operasyonunda 5 kişiye gözaltı

DEAŞ operasyonunda 5 kişiye gözaltı
21 Mart 2017 - 20:27 www.finansgundem.com

Terör örgütü Deaş'a yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, Doğu Türkistan kökenli Çin vatandaşı H.Ö, A.O., Z.O ile Doğu Türkistan kökenli Türk vatandaşları A.M. ve A.S.’yi yakalanarak gözaltına aldı.

Polis ekipleri yaptığı operasyonda Doğu Türkistan kökenli Çin vatandaşı H.Ö, A.O., Z.O ile Doğu Türkistan kökenli Türk vatandaşları A.M. ve A.S.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve işlerlerinde arama yapan TEM ekipleri 2 Suriye kimliği, aralarında sahte olduğu değerlendirilen 21 pasaport, çeşitli hudut kapılarına ait mühürler, çok sayıda ilaç ve paketlenmiş askeri giysiler, cep telefonları ile dijital verilerin bulunduğu hafıza kartları ele geçirdi. Gözaltına alınarak Vatan Caddesi’ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirilen 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün adliyeye sevk edildi. TEM ekipleri, 5 kişinin çatışma bölgelerine eleman aktarımı yapan kişiler olduğunu ileri sürdü.

3 TUTUKLU, 2 ADLİ KONTROL

Mahkemeye çıkartılan Doğu Türkistan kökenli Çin vatandaşları H.Ö, A.O. ve Doğu Türkistan kökenli Türk vatandaşı A.S. tutuklanırken, Doğu Türkistan kökenli Çin vatandaşı Z.O ile Doğu Türkistan kökenli Türk vatandaşı A.M. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)