BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZeytinburnu'nda bina çöktü!----

Zeytinburnu'nda bina çöktü!

Zeytinburnu'nda bina çöktü!
06 Mayıs 2021 - 11:12 www.finansgundem.com

Zeytinburnu'nda daha önce boşaltılan bina çöktü. İtfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Park halindeki araçlar çöken binanın altında kaldı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralının olmadığı bildirildi.

Binanın kentsel dönüşümle yıkılması planlanan binalardan olduğu öğrenildi. Binada dün geceye kadar vatandaşların oturduğu ancak gece saatlerinde kolonlardan çatlama sesi gelmesiyle vatandaşların tahliye edildiği öğrenildi.

"SESİ DUYUNCA KAÇALIM DEDİM, O ANDA BİNA YIKILDI"

Mahalle sakinlerinden Kadir Yılmaz, "Dün akşam binalardan sesler geldi. Apartmandaki komşulara haber verdim. Bu yüzden binayı boşalttık. Sabah eşyamı almaya çıkıyordum. Baktım ses geliyor dedim ki 'kaçalım' Telefonumu çıkardım çekeyim diye, sonra bina yıkıldı. Tamamen boştu, yaralanan olmadı" dedi.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

"Bugün saat 10.30'da Zeytinburnu ilçemizin Sümer Mahallesinde bulunan 27/3 numaralı sokaktaki 5 katlı bir binada çökme meydana gelmiştir. Olay yerine AFAD, itfaiye, güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilmiş olup, çevrede gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Alınan ilk bilgilere göre, binanın yıkılma riski nedeniyle daha önceden boşaltıldığı anlaşılmıştır. Gelişmelerden kamuoyuna bilgi sunulacaktır."

Bina Kimlik Sistemi uygulaması başladı

 

İstanbul'un en yaşlı binaları 3 ilçede

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)