BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZeybekçi:Şimşek'in karşısındayım----

Zeybekçi:Şimşek'in karşısındayım

Zeybekçi:Şimşek'in karşısındayım
15 Ekim 2015 - 07:18 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi katıldığı toplantıda inşaat sektörüne dair önemli açıklamalarda bulundu

Türk gayrimenkul şirketlerinin Körfezli yatırımcıları ağırladığı etkinlik dün sona erdi. 47 Arap yatırımcıya 3 gün boyunca Türkiye’de yatırım fırsatları anlatıldı, bire bir görüşmeler gerçekleşti. ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ toplantısına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci inşaat sektörüne destek mesajları verdi.

Zeybekci, inşaat sektöründe KDV ve vergi düzenlemesine sıcak baktığını söyledi.

İnşaat sektörüne Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den destek geldi. Türkiye’den konut alacak yabancıya vatandaşlık verilmesine ve yabancıya ev satışının ihracat sayılmasına olumlu baktığını söyleyen Zeybekci inşaat sektörü temsilcilerine şöyle seslendi: “KDV ve vergi düzenlemelerine de sıcak bakıyorum. Sizin taraftayım, bunu bilmenizi istiyorum. Bu konuda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in tam karşısındayım.”

Zeybekci, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik’in inşaat sektörü adına ilettiği talepler üzerine “Sizin taraftayım, bunu bilmenizi istiyorum. Bu konuda değerli kardeşim Mehmet Şimşek’in tam karşısındayım” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)