BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinZerrin Özer Murat Akınca ile evlendi----

Zerrin Özer Murat Akınca ile evlendi

Zerrin Özer Murat Akınca ile evlendi
17 Haziran 2019 - 08:21 www.finansgundem.com

Türk pop müziğine damga vuran isimlerden olan 61 yaşındaki Zerrin Özer, geride bıraktığımız akşam Murat Akınca (34) adlı sevgilisiyle dünyaevine girdi.

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer (61), bir süredir birlikte olduğu kendisinden 27 yaş küçük sevgilisiyle nikah masasına oturdu. Özer, geçen aylarda katıldığı bir magazin programında “Çok yakında duyarsınız güzel haberleri. Evlilik teklifi aldım. Uzun zamandır bir ilişkim var, hiçbir zaman görüntülenmedik dışarıda. İki seneye yaklaşıyor ilişkimizin başlayalı. Sevgilim bizim camiadan değil. Bana çok güzel bakıyor, bebek gibi… Kalbimin ve yolumun yoldaşı diyebilirim. Aşığım kendisine. Evlilik teklifini kabul ettim. Birkaç ay içinde de nikah masasına oturacağız” açıklamasını yapmıştı.

VİLLA BAHÇESİNDE NİKAH

Zerrin Özer'in Zekeriyaköy'deki villasının bahçesinde yakın arkadaş ve akrabalarının katıldığı düğün töreninde renkli görüntüler oluştu.

Yaklaşık 100 davetlinin katıldığı düğünde çifti Şehrazat, Ahmet San, Seda Akay, Kemal Aslan, Suadiye ve Özgür Aras da yalnız bırakmayan isimler arasında yer aldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)