BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaZenginlikte dünyayı solladılar----

Zenginlikte dünyayı solladılar

Zenginlikte dünyayı solladılar
19 Haziran 2018 - 13:57 www.finansgundem.com

Asya`nın zenginleri 2017 yılında dünyadaki diğer zenginlere göre servetlerini daha fazla büyüttüler

Zengin Asyalılar geçen yıl herkesten daha hızlı zenginleşti.

Salı günü yayınlanan bir Capgemini SE raporuna göre, 2017 yılında Asya-Pasifik bölgesindeki zenginlerin sahip oldukları varlıklar yaklaşık yüzde 15 oranında sıçrayarak 21,6 trilyon dolara ulaştı.

Dünya Zenginlik Raporuna göre ise, hızlanan ekonomik büyüme ve hisse senetlerinde yaşanan ralliyle, küresel servet toplamının 70,2 trilyonla rekor seviyeye çıkmasına yol açtı.

Asya'daki artan milyoner sayısı, Credit Suisse Group AG ve DBS Group Holdings Ltd. gibi finans firmalarının özel bankacılık operasyonlarını bölge dışına genişletme süreçlerini hızlandırdı.

Japonya ve Çin, Asya’daki geçen yılki büyüyen zenginleşmeye katkıda bulunurken, Hindistan büyüme oranlarında küresel tabloda zirveye ulaştı.

Bir danışmanlık firmasının Asya portföy yönetimi müdürü David Wilson, “Çin ve Hindistan gibi Asya'daki gelişmekte olan piyasalar, büyümenin motoru olacak.” ifadelerini kullandı.

Yatırım yapılabilir en az 1 milyon dolar varlığa sahip bireylerin küresel servetinin 2025 yılına kadar 100 trilyon doları aşması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)