BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZenginler bedava yemek sırasına girdiler!----

Zenginler bedava yemek sırasına girdiler!

Zenginler bedava yemek sırasına girdiler!
09 Mayıs 2020 - 18:28 www.finansgundem.com

Dünyanın önde gelen finans merkezlerinden birisi olan ve zengin insanlarıyla adından sıkça söz ettiren Cenevre'de düzenlenen bir gıda yardımında oluşan metrelerce kuyruk şaşkınlık yarattı.

Genelde finans dünyasının büyük servetiyle birlikte anılan İsviçre’nin Cenevre kentinde, 1000’den fazla kişi, yiyecek yardımı dağıtımında yüzlerce metrelik kuyruk oluşturdu.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre, kaçak göçmenler de dahil, Kovid-19’un İsviçre’nin en yoksulları üzerinde yıkıcı etkisini gösteren yiyecek dağıtımı için, insanlar sabah 5’te sıraya girmeye başladı.

Reuters Haber Ajansı’na konuşan Nikaragualı Ingrid Berala “Ay sonunda ceplerim bomboş. Faturaları, sigortayı, her şeyi ödememiz gerek. Bu harika, çünkü bir haftalık yiyecek var. Bir hafta rahatız. Sonra ne olur bilmiyorum” dedi.

500 bine yakın nüfusu bulunan Cenevre, dünya çapında Zürih’ten sonra, üç kişilik bir aile için yaşamın en pahalı olduğu ikinci şehir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)