BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinZengin İngilizler düğünlerde şempanze eti mi yiyor----

Zengin İngilizler düğünlerde şempanze eti mi yiyor

Zengin İngilizler düğünlerde şempanze eti mi yiyor
12 Haziran 2019 - 11:17 www.finansgundem.com

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, İngiltere'de zenginlerin bazı düğünlerde şempanze eti yediğini iddia etti

Daily Telegraph gazetesi, İngiltere'de bazı zenginlerin düğünlerde ülkeye Batı Afrika'dan kaçak olarak sokulan şempanze eti yediğini öne sürüldü. 

Habere göre, bazı dükkanlarda kaçak şempanze eti satılırken, bilim insanları gümrüklerde etlere DNA testi yapılması çağrısında bulundu. 

Gazeteye konuşan East Anglia Üniversitesi'nden primat uzmanı Dr. Ben Garrod, birkaç hafta önce bir havalimanında Batı Afrika'dan ABD'ye giden bir uçakta çok miktarda şempanze eti ele geçirildiğini söyleyerek, İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinde şempanze eti kaçakçılığının yaygın olduğuna dikkat çekti.

Garrod bu hayvanların sağlıksız koşullarda kesilmesi ve genetik olarak insanlara çok yakın olması nedeniyle ciddi bir salgının baş gösterebileceği uyarısında bulundu. 

İngiltere'nin batısında 2011'de bir baskında şempanze eti ele geçirilmişti. 2010'da da kaçak etlerle ilgili ilk araştırmada sadece Paris Charles de Gaulle Havalimanı'ndan 270 ton şempanze eti geçtiği belirlendi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)