BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy: Yıkım yeri olmayacağız----

Zelenskiy: Yıkım yeri olmayacağız

Zelenskiy: Yıkım yeri olmayacağız
29 Kasım 2022 - 01:26 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya'nın Ukrayna'dan intikam almak istediğini vurgulayarak saldırılarına devam ettiğini ancak Ukrayna'nın asla bir yıkım yeri olmayacağını ifade etti.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'nın yoğun saldırılarının devam ettiğini ancak Ukrayna'nın asla bir yıkım yeri olmayacağını söyledi.


Zelenskiy, gece saatlerinde yayınladığı görüntülü mesajda, Rusya tarafından saldırı altında olan  ülkesi ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi.

Mesajında, "Düşman sadece bir hafta içinde Herson bölgemizdeki 30 yerleşim yerine 258 kez ateş açtı. Rus ordusu, Mıkolayiv'e su hizmetini sağlayan pompa istasyonuna da zarar verdi" diyerek Rus ordusunun Ukrayna'nın çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarını sürdürdüğünü söyledi.

Zelenskiy, ülkesinde savaş başlatan Rusya'nın hükümetini de eleştirdi:

"20 yıllık bir yönetimden sonra kendi devletlerinin büyük bir kısmı, sanki orada bir savaş yaşanmış gibi harap durumda." 

Rusya intikam alıyor 

Zelenskiy, Moskova'dan gelen "talimatlara" göre davranmadığı için Rusya'nın Ukrayna'dan "intikam" almak için savaş açtığını vrugulayarak, "Ukrayna asla bir yıkım yeri olmayacak" dedi.

İnsanı yardım amacıyla dünyada ihtiyacı olan ülkelere tahıl ürünleri ulaştırılması için Ukrayna'da tahıl girişimi platformu kurduklarını hatırlatan Zelenskiy, bu konuda aralarında Türkiye'nin de olduğu, ABD, Kore, Japonya, bazı Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, NATO ve Birleşmiş Milletler'den (BM) de önemli destekler aldıklarını hatırlattı. 

Zelenskiy: Cephede durum oldukça ağır

 

Zelenskiy: 500'e yakın gemi limanlarımızdan ayrıldı

 

Zelenskiy'den, Kiev Belediyesi'ne eleştiri

 

Zelenskiy: Rusya, asla bizi kırmanın bir yolunu bulamayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)