BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy ve Erdoğan Kiev’de bir araya geliyor----

Zelenskiy ve Erdoğan Kiev’de bir araya geliyor

Zelenskiy ve Erdoğan Kiev’de bir araya geliyor
02 Şubat 2020 - 13:26 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı basın dairesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Ukrayna’yı ziyaret edeceğini ve Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşeceğini duyurdu

Ukrayna Devlet Başkanlığı ofisinden yapılan açıklamaya göre Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Ukrayna’yı ziyaret edecek ve başkent Kiev’de Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya gelecek.

Açıklamaya göre ziyaret çerçevesinde Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüşmenin yanı sıra iki liderin katılımıyla Ukrayna ve Türkiye Üst Düzey Stratejik Konseyi’nin sekizinci oturumu düzenlenecek. Taraflar, tüm alanlarda stratejik ortaklık ve işbirliğini derinleştirmenin yollarını ele alacak.

Toplantının ardından liderlerin Ukrayna ve Türkiye arasındaki ikili belgeleri imzalaması ve 13.40’ta ortak basın toplantısı yapması bekleniyor.

Zelenskiy ve Erdoğan’ın ayrıca Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenecek Ukrayna-Türkiye iş forumunu ziyaret etmeleri de bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)