BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy: Nükleer silah kullanacağına inanmıyorum----

Zelenskiy: Nükleer silah kullanacağına inanmıyorum

Zelenskiy: Nükleer silah kullanacağına inanmıyorum
21 Eylül 2022 - 16:30 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy "Rusya'nın nükleer silah kullanacağına inanmıyorum" açıklamasında bulundu.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'nın kısmi seferberlik ilan etmesinin ardından ilk kez konuştu.

Alman Bild gazetesine konuşan Zelenskiy, Rusya lideri Vladimir Putin’in nükleer silah kullanacağını düşünmediğini belirterek “Bence dünya onun bu silahları kullanmasına izin vermez” dedi. Batı'nın Rusya'nın şantajını kabul etmeyeceğini kaydeden Zelenskiy, Rusya'yla ancak Ukrayna'dan çekilirse masaya oturacaklarını söyledi.

Zelenskiy, tüm Ukrayna topraklarını geri alacaklarına emin olduklarını da sözlerine ekleyerek “Savaşın ne zaman sona ereceğini kimse bilmiyor” dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'in danışmanı Mihaylo Poldolyak ise “Üç günlük savaşın 210'uncu günü. Ukrayna'nın yıkılmasını talep eden Ruslar sonuç olarak seferberlik, kapatılan sınırlar, banka hesaplarının bloke edilmesi ve firar hapishanesi elde etmiş durumdalar. Her şey plana uygun değil mi? Hayatın harika bir mizah anlayışı var” ifadelerini kullandı.

KISMİ SEFERBERLİK İLANI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ukrayna'da Donbas, Zaporijya ve Herson bölgelerinin bağımsızlık kararlarını desteklediklerini belirterek kısmi seferberlik ilan etmişti.

Putin, seferberlik için yalnızca belirli tecrübedeki vatandaşların askeri hizmet için çağrılacağını ifade ederek “Sadece yedek asker statüsünde ve özellikle orduda hizmet etmiş, belirli bir askeri kaydı ve ilgili tecrübesi olan vatandaşlar askere çağrılacak. Askeri hizmet için çağrılanlar, özel askeri operasyon deneyimi doğrultusunda ilave askeri eğitim alacaklar.” dedi.

Putin'den seferberlik ilanı

 

Putin nükleer savaşla mı tehdit etti?

 

Rusya'daki 'kısmi seferberlik' kararının detayları belli oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)