BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy, Elon Musk'u Ukrayna'ya çağırdı----

Zelenskiy, Elon Musk'u Ukrayna'ya çağırdı

Zelenskiy, Elon Musk'u Ukrayna'ya çağırdı
01 Aralık 2022 - 11:45 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Amerikalı milyarder Musk'a Elon Musk'a Ukrayna'yı ziyaret etmesi yönünde çağrı yaptı. Zelenskiy, ''Ukrayna'ya gelin ve her şeyi kendi gözlerinizle görün'' dedi.

Tesla, SpaceX ve Twitter'ın CEO'su Elon Musk'ın Ukrayna'ya krizin çözümü için Rusya'ya taviz vermesi gerektiği tekliflerinin yankıları sürüyor. New York Times gazetesinin düzenlediği DealBook Zirvesi'nde açıklamada bulunan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Musk’ın Ukrayna'ya gelmesi gerektiğini söyledi.

Zelenskiy, "Bence ya birinin onun üzerinde etkisi var ya da bir şekilde kendi başına sonuçlar çıkarıyor. Rusya'nın burada ne yaptığını anlamak istiyorsanız, Ukrayna'ya gelin ve her şeyi kendi gözlerinizle görün" ifadelerini kullandı.

Zelenskiy, "Ve sonra bana bu savaşı nasıl bitireceğimi, kimin başlattığını ve ne zaman bitirilebileceğini söyleyin" diye konuştu.

Geçen aylarda Elon Musk'ın Ukrayna krizinin çözümüyle ilgili Kırım'ın Rusya'ya ait olduğunun kabul edilmesi ve Donbass ile Herson ve Zaporojye bölgelerinde Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde referandum yapılmasını teklif etmişti.

ABD'li milyarder, tepkiler sonrasında "Ukrayna'nın çoğu açık bir şekilde Ukrayna'nın bir parçası olmak istiyor, ancak bazı doğu bölgeleri Rus çoğunluğuna sahip ve Rusya'yı tercih ediyor" demişti.

12 ton ağırlığında: Elon Musk'ın heykeli yapıldı!

 

Elon Musk’ın işten çıkardığı Türk yönetici konuştu!

Zelenskiy: Savaşın önümüzdeki aylarda biteceğine inanalım

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)