BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy, Donetsk cephesini ziyaret etti----

Zelenskiy, Donetsk cephesini ziyaret etti

Zelenskiy, Donetsk cephesini ziyaret etti
06 Aralık 2022 - 15:17 www.finansgundem.com

Zelenskiy, Rusya'yla savaşta en şiddetli çatışmaların yaşandığı Donetsk cephesindeki askerlerle bir araya geldiğini duyurdu. Zelenskiy yaptığı açıklamada, ülkenin tüm toprakları Rus işgalinden kurtulana dek savaşılacağını söyledi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Telegram'dan yaptığı görüntülü paylaşımda, Ukrayna'da sıcak çatışmaların sürdüğü Donetsk cephesini ziyaret ettiğini belirtti.

Slavyansk şehrinde askerler ile bir araya geldiğini aktaran Zelenskiy, bugün Ukrayna Silahlı Kuvvetler Günü'nün kutladığını hatırlatarak, "Geleneksel olarak, bugün savaşçılarımızla ön saflarda buluşuyorum." dedi.

Zelenskiy, Ukrayna askerlerinin 9 ayı aşkın süredir Rus ordusuna karşı zor şartlar altında mücadele ettiğini ve ordunun, ülkenin tüm toprakları özgürleşene kadar savaşacağını söyledi.

Ülkesini savunan tüm askerlere minnettar olduğunu kaydeden Zelenskiy, "Savaş alanı genişledi, mücadele daha ağır, bedel daha yüksek ama değişmeyen sabit, çelik gibi kalan bir şey var; cesaretiniz, dayanıklılığınız ve iradeniz. Dolayısıyla bizim özgürlüğümüz, sizin boyun eğmezliğiniz ve dolayısıyla bağımsızlığımız." ifadelerini kullandı.

Rusya, Ukrayna'nın kayıplarını açıkladı

 

Ukrayna Rusya'yı İHA'larla vurabilir

 

Rusya ve Ukrayna'nın karşılıklı saldırıları sürüyor

 

Zelenskiy: Rusların fırlattığı 70 füzenin çoğu düşürüldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)