BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy: Binlerce Rus askeri daha ölecek----

Zelenskiy: Binlerce Rus askeri daha ölecek

Zelenskiy: Binlerce Rus askeri daha ölecek
01 Mayıs 2022 - 14:16 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın doğudan saldırı için ek birlikler getirdiğini, Donbas’taki baskıyı artırdığını ve Harkiv’de takviye kuvvetler oluşturduğunu söyledi.


Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya'nın Donbass'ta baskını artırmaya başladığını belirterek, 23 bin Rus askerinin savaşta yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Zelenskiy, bu sayının daha da artacağını vurgulayarak, “Rus askeri liderliğinin yeni büyük kayıplara hazırlandığını biliyoruz. Mart-Nisan aylarında neredeyse tamamen yok olan veya önemli ölçüde zayıflayan bu birimlerde yeni personel alımı yapılıyor. Küçük bir motivasyonla. Çok az savaş tecrübesi olan personeller. Böylece bu birimleri taarruza atabilecekler. Rus askeri liderliği, önümüzdeki haftalarda binlerce Rus askerinin daha öldürüleceğini ve binlercesinin de yaralanacağını gayet iyi biliyor” dedi.

HER RUS ASKERİ HALA HAYATINI KURTARABİLİR

Başkan Zelenskiy, Rus kumandanların askerlerine yalan söylediğini belirterek, “Rus komutanlar, savaşmayı reddetmeleri nedeniyle ciddi bir sorumlulukla karşı karşıya kalacaklarını söyleyerek askerlerine yalan söylüyor. Her Rus askeri hala hayatını kurtarabilir. Bizim topraklarımızda ölmektense Rusya’da hayatta kalmaları daha iyi” ifadelerini kullandı.

Zelenskiy, Pelosi ile görüştü

24 şubat sabahı neler yaşandı? Zelenskiy: Ölüme çok yakındık!

Ukrayna lideri Zelenskiy G20 Zirvesi'ne davet edildi

BM Genel Sekreteri yarın Zelenskiy ile görüşecek

Zelenskiy, Blinken ve Austin'i kabul etti

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)