BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy, Belediye Başkanının derhal serbest bırakılmasını istedi----

Zelenskiy, Belediye Başkanının derhal serbest bırakılmasını istedi

Zelenskiy, Belediye Başkanının derhal serbest bırakılmasını istedi
12 Mart 2022 - 06:05 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rus güçlerin kaçırdığı Melitopol Belediye Başkanının serbest bırakılmasını istedi.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus güçlerin Melitopol Belediye Başkanı İvan Fedorov'u kaçırmasına tepki gösterdi. Rus güçlerin bu adımı ile DEAŞ'lı teröristlere benzediğini söyledi.

Zelenskiy, Moskova yönetimine, "Ukrayna, Melitopol belediye başkanının derhal serbest bırakılmasını ve ülkedeki şehirlerin tüm yöneticileri için garanti verilmesini istiyor. Eğer DEAŞ'lı teröristlere benzeyecekseniz sizinle herhangi bir konuda konuşmanın anlamı ne?" diye seslendi.

Zelenskiy: Savaşta esir alınanlar için koordinasyon başkanlığı kuruyoruz

Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Rus güçlerinin verdiği kayıplara da değinen Zelenskiy, Ukrayna tarafından esir alınan askerler için yeni bir koordinasyon başkanlığı kurulacağını duyurdu. "Esir aldığımız düşman askeri sayısı o kadar çok ki bu konu savaş öncesi yapılan düzenlemelere bırakılamaz. Bu yüzden bakanlar kurulu bugün, bu konuya bakması için bir koordinasyon başkanlığı kurulmasına karar verdi." dedi.

Putin: Ukrayna ile müzakerelerde belirli pozitif değişimler oldu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise, Moskova'da, Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko ile bir araya geldi. Putin, görüşme sonrası konuştu. "Ukrayna ile müzakerelerde belirli pozitif değişimler oldu" dedi. Taraflar arasında hemen hemen her gün görüşmeler yapıldığını ifade eden Putin, pozitif değişimlerin ne olduğuna dair detay vermedi. 

Putin, Rusya Güvenlik Konseyi toplantısında ise dikkat çekici bir talimat verdi. "Ortadoğu’dan gelecek ve Rusya tarafında yer alacak 'gönüllü savaşçılar' çatışma bölgelerine ulaştırılacak" diyen Putin, şunları kaydetti;

"Çoğunluğu Ortadoğu ülkelerinden 16 binden fazla başvuru var. Son on yılda en zor dönemde DEAŞ'a karşı mücadelede bize yardımcı oldular. Ukrayna güçlerine karşı savaşmak isteyen gönüllülerden memnuniyet duymalıyız."

Şoygu: Batı, tehlike altında olmamasına rağmen sınıra asker yığıyor

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ise Batı dünyasına yüklendi. Tehlike altında olmamalarına rağmen durumu kullanarak Rusya sınırına her geçen gün yeni askeri birlikler konuşlandırdıklarını söyledi.

Şoygu, “Genelkurmay Başkanlığı buna dayanarak batı sınırlarımızı güçlendirmek ve korumak için plan geliştiriyor” dedi. 

Deutsche Bank tepkilerin ardından Rusya'dan çıkıyor

 

ABD'den Rus elitlerine yaptırım

 

Youtube, Rus devleti destekli kanalları engelliyor

 

ABD'den Rusya açıklaması: Nükleer konuşlanmasında değişiklik yok

 

ABD lüks malların Rusya ve Belarus'a ihracatını kısıtladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)