BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy açıkladı: 220 Rus şirket ve 51 kişiye yaptırım----

Zelenskiy açıkladı: 220 Rus şirket ve 51 kişiye yaptırım

Zelenskiy açıkladı: 220 Rus şirket ve 51 kişiye yaptırım
28 Mayıs 2023 - 12:18 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya savunma sanayisinde faaliyet gösteren 220 şirket ve 51 kişiye yaptırım uygulandığını duyurdu.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'ya yönelik yaptırımları açıkladığı ulusa sesleniş konuşmasında, “Bir başka yaptırım günü. Terör için çalışan ve çoğu Rus olan tüzel ve gerçek kişilere yönelik yaptırımlar açıklıyoruz. Toplamda 220 şirket ve 51 kişi. Bunlar savunma sanayi işletmeleri ve ilgili Rus şirketleridir. Savaşa hizmet eden şirketlerdir” dedi.

BAZILARI RUSYA DIŞINDA FAALİYET GÖSTERİYOR

Zelenskiy, bazı şirket ve kişilerin Rusya sınırları dışında faaliyet gösterdiğini vurgulayarak, “Bunların hepsi terörist devletin topraklarında faaliyet göstermiyor, bazıları başka ülkelerde. Ancak herkes küresel baskı görecek. Adım adım, doğrudan ya da dolaylı olarak Rusya için çalışan herkes hakkında eksiksiz veri topluyoruz. Bu kişilerin her biri engellenecek” ifadelerini kullandı.

“DÜNYAYA KARŞI GELEN, MARJİNALLEŞİR”

Zelenskiy, Rusya’nın kaybedeceğini belirterek, “Dünya yaşamı korumamıza yardımcı oluyor. Dünyaya karşı gelen herkes marjinalleşecektir. Rusya hiçbir şey kazanmayacak ve her şeyi kaybedecektir. Terör konusunda ona bir şekilde yardım etmeye çalışanlarla birlikte” dedi.

AB, Rus elmaslarına yaptırıma hazırlanıyor

 

Zelenskiy: AB'nin Rusya'ya yaptırımları artmalı

 

Yellen: Rusya'ya yaptırımlar artacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)