BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenska: Adalete ihtiyacımız var----

Zelenska: Adalete ihtiyacımız var

Zelenska: Adalete ihtiyacımız var
30 Kasım 2022 - 12:45 www.finansgundem.com

Ukrayna First Lady'si Olena Zelenska, ihtiyaçları olan tek şeyin zafer değil, adalet olduğunu söyledi. Rus saldırılarını Nazilere benzeten Zelenska, asla teslim olmayacaklarını ifade etti.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'in eşi Olena Zelenska, İngiltere'ye yaptığı ziyaret kapsamında, İngiliz parlamentosundaki bir komite salonunda milletvekillerine hitap etti.

Ukrayna'da savaşan Rusları Nazilere benzeten Zelenska, İngiltere'nin İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanya'sının hava saldırılarında şehirleri bombaladığında yaşadığına benzer bir terörü Ukraynalıların yaşadığını söyledi.

Zelenska, "Her gün önceki İngiliz kuşakların duyduklarına benzer siren sesleri duyuyoruz. Siz teslim olmadınız, biz de teslim olmayacağız. Ancak, ihtiyacımız olan tek şey zafer değil, adalete ihtiyacımız var." dedi.

Nazilerin işlediği suçların cezasız kalmasının düşünülmediğini vurgulyan Zelenska, “Biz de aynısını yapmalıyız. Füzelerden zarar gören insanlar için adalete ihtiyacımız var." diye konuştu.

​​​​​​​Zelenska, Rus ordusunun Ukrayna'da "sistematik şiddet" uyguladığını belirterek, Rus işgalinden kurtarılan birçok kasaba ve köyde "işkence odaları" bulunduğunu ifade etti.

Öte yandan, Ukrayna'nın enerji alt yapısının Rus saldırılarından zarar gördüğüne değinen Zelenska, "Düşmanımız bizi karanlık ve soğukla vurmak istiyor." ifadesini kullandı.

Ukrayna'nın inşası için ne kadar para lazım?

 

Rusya'ya uygulanan yaptırımlar yarım kalabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)