BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZekai Aksakallı hastaneye kaldırıldı!----

Zekai Aksakallı hastaneye kaldırıldı!

Zekai Aksakallı hastaneye kaldırıldı!
29 Ağustos 2016 - 08:57 www.finansgundem.com

TSK'nın Cerablus'taki Fırat Kalkanı Operasyonu'nu yöneten Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'nın Gaziantep'te hastaneye kaldırıldığı iddia edildi

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı'nın hastaneye kaldırıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığı bildirildi. Ufak bir rahatsızlık geçiren komutanın, muayene olduktan sonra hastaneden ayrıldığı öğrenildi.

Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'nın hastaneye kaldırıldığı şeklinde bazı internet sitelerinde yer alan haberlerin doğru olmadığı, ufak bir rahatsızlık geçiren Aksakallı'nın muayene olduktan sonra hastaneden ayrıldığı bildirildi.

Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Aksakallı geçirdiği ufak bir rahatsızlık nedeniyle muayene olduktan sonra hastaneden ayrıldı. Korgeneral Aksakallı'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve görevinin başında bulunduğu kaydedildi.

Aksakallı, Suriye'nin Cerablus bölgesinin Özgür Suriye Ordusu tarafından kurtarılmasından sonra ilçe merkezine gelerek incelemelerde bulunmuş, yerel güçlerin ilçenin güvenliğinin sağlanması için aldığı tedbirleri değerlendirmişti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)