BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZarrab 10 milyon liralık villasına taşındı----

Zarrab 10 milyon liralık villasına taşındı

Zarrab 10 milyon liralık villasına taşındı
28 Şubat 2016 - 08:57 www.finansgundem.com

Reza Zarrab, 10 milyon liraya satın alarak tadilat yaptırdığı orman içindeki villada yaşamaya başladı

17 Aralık soruşturmasının kilit isimlerinden Reza Zarrab, Kemer Country Orman Evleri’nin göl kenarına inşa edilen villalardan birini satın aldı. Reza Zarrab artık Kemerburgaz'da 10 milyon liraya yeni satın aldığı orman evinde yaşıyor. Şarkıcı Ebru Gündeş ile 6 yıldır evli olan iş adamı Reza Zarrab'ın Kemerburgaz'da satın aldığı orman evinde yaşadığı iddia edildi.
Ebru Gündeş, 5 yaşındaki kızı ile Kandilli'deki villada zaman zaman da Kanlıca'daki yalıda oturuyor. Aile bazı hafta sonları orman evinde buluşuyor...

Reza Zarrab’ın Kemerburgaz’daki Kemer Country’de satın aldığı orman içindeki villası, göl manzaralı. Yeşillikler içindeki villanın önünde ayrıca havuz da var. İranlı işadamı Zarrab’ın havuzu temizletip suyla doldurttuğu dikkatlerden kaçmadı.
Devletle ihtilaflı bir proje olan Kemer Country’de Orman Evleri’nin önüne havuz yapmak yasak. Ancak evin Zarrab’dan önceki sahibi yasağı bir şekilde delmiş. Aldığı her gayrımenkulü yasaları çiğneyerek tadil etmekte mahir olan Reza Zarrab, orman evini de boş bırakmadı. Satın aldıktan hemen sonra tadilata girişti. Zarrab, adeti olduğu üzere tadilatı yaparken villaya bir kat çıkıverdi.
Reza Zarrab, İstanbul Kanlıca’daki yalısına kaçak kat çıkıp tescilli esere asansör yapan, ’yıkılamaz’ kaydına rağmen yerle bir ettiği Kandilli’deki tarihi köşke kaçak kat çıkıp ağaçları keserek bina konduran bir işadamı.

 
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)