BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZarif'ten Trump'a Büyük İskender ve Cengiz Han'lı cevap----

Zarif'ten Trump'a Büyük İskender ve Cengiz Han'lı cevap

Zarif'ten Trump'a Büyük İskender ve Cengiz Han'lı cevap
20 Mayıs 2019 - 17:42 www.finansgundem.com

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevat Zarif, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'ı tehdit eden mesajına Twitter hesabı üzerinden Büyük İskender ve Cengiz Han göndermeli cevap verdi.

Zarif, Başkan Donald Trump'ın "B Takımı" olarak adlandırdığı Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ve Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid tarafından yönlendirildiğini öne sürdü.

İranlı bakan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"B Takımı tarafından yönetilen Donald Trump, İskender, Cengiz ve diğer saldırganların yapamadıklarını başarmayı umuyor. Saldırganların hepsi gitti ama İranlılar bin yıldır burada. Ekonomik terörizm ve soykırım iğnelemeleri de İran'ı durdurmayacaktır."

Zarif iletisinin devamında, "Asla bir İranlıyı tehdit etme. Saygılı olmayı dene - göreceksin bu işe yarayacak." cümlesini kullandı.

ABD Başkanı Trump son Twitter iletisinde "İran savaşmak istiyorsa, bu onların resmen sonu olur. Bir daha asla ABD'yi tehdit etmeyin" açıklamasıyla Tahran'a gözdağı vermişti.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)