BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZaporijya Bölge İdaresi: Ukrayna ordusu güneye taarruz için saldırı grubu oluşturuyor----

Zaporijya Bölge İdaresi: Ukrayna ordusu güneye taarruz için saldırı grubu oluşturuyor

Zaporijya Bölge İdaresi: Ukrayna ordusu güneye taarruz için saldırı grubu oluşturuyor
06 Mart 2023 - 06:09 www.finansgundem.com

Vladimir Rogov, Ukrayna'nın Zaporijya bölgesinin kurtarılmış kısmına doğru ilerlemek için saldırı grubu oluşturduğunu, mart sonu - nisan başı gibi taarruza geçme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

Rusya Federasyonu'na bağlı Zaporijya Bölge İdaresi yetkilisi Rogov, Ukrayna ordusunun Zaporijya bölgesinin kurtarılmış kısmına doğru ilerlemek için saldırı grubu oluşturduğunu bildirdi.

Sputnik'te yer alan habere göre Rogov, “Azak Denizi kıyısına ulaşmak amacıyla Zaporijya bölgesinin kurtarılan kısmına doğru bir bahar taarruzu hazırlıkları söz konusu. Başlıca görev ise bizim grubumuzu yarmak ve Kırım’a kara koridorunu kesmektir” diye konuştu.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri komuta kademesinin genelde Dnepropetrovsk bölgesinde yedek güç biriktirdiğini dile getiren Rogov, ancak bu grubun bir kısmının da Zaporijya'nın Kiev rejiminin kontrolünde olan kısmında konuşlandığını ifade etti.

Rogov, “Bugün itibarıyla yaklaşık 12 bin kişi oraya aktarılmış durumda. (Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir) Zelenskiy'in militanlarının mart sonu - nisan başı gibi taarruza geçmeye karar verme olasılığı yüksek” ifadelerini kullandı.

Scholz: Ukrayna'yı desteklemeye devam edeceğiz

 

Vucic: Rusya'ya da Ukrayna'ya da silah satmadık

 

Trump: Rusya - Ukrayna savaşını bir günde çözerim

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)