BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZafer sonrası sokağa döküldüler! Vakalar 100 bine çıkabilir...----

Zafer sonrası sokağa döküldüler! Vakalar 100 bine çıkabilir...

Zafer sonrası sokağa döküldüler! Vakalar 100 bine çıkabilir...
08 Temmuz 2021 - 13:55 www.finansgundem.com

Dün EURO 2020 yarı finali ile İngiltere'nin pandemi sonrası en büyük kalabalık etkinliği gerçekleşti. Yetkililer ise kısıtlamaların kaldırılması sonrası EURO 2020'nin de etkisiyle günlük vaka sayısının 100 bini geçebileceği konusunda uyarısında bulundu.

EURO 2020 yarı finalinde İngiltere'nin Danimarka'yı mağlup ederek finale yükselmesinin ardından dün gece on binlerce İngiliz, Kovid-19 ile mücadelede kısıtlamalar kaldırılmadan maskesiz ve sosyal mesafesiz eğlendi.

66.000'den fazla kişinin tribünleri doldurduğu maçta tüm taraftarlara maç boyunca yerlerinde kalmaları, ayağa kalktıklarında maskelerini kullanmaları ve kritik anları kutlarken sarılmaktan kaçınmaları söylendi. Ancak stadyum maç sonrası boşalmaya başladığında çekilen fotoğraflar, on binlerce coşkulu taraftarın uyarıları neredeyse tamamen göz ardı ettiğini ortaya koydu.

CNN Türk'teki habere göre; Aynı şekilde İngiltere'de hemen her kentte popüler meydanlarda binlerce taraftar EURO 2020'de finale çıkmayı kutladı. Sevinç sahneleri, bilim insanlarının ülkenin günlük enfeksiyon sayısının 100.000'i aşabileceği konusunda uyarmasından yalnızca birkaç saat önce geldi.

Final maçını stattan takip eden İngiltere Başbakanı Boris Johnson, geçtiğimiz haftalarda sosyal mesafe ve kapalı alanda maske dahil tüm kısıtlamaların 19 Temmuz'da kaldırılmasının planlandığını açıklamıştı.

Johnson, yeniden açılma sonrası günlük vakaların 50.000'e ulaşabileceğini kabul ederken, yeni Sağlık Bakanı Sajid Javid, Ağustos ayında yaklaşık 100.000'e hazır olunması gerektiğini söyledi.

Uzmanlar ise açılma ve EURO 2020'nin etkisiyle günlük vakaların çok daha artabileceği konusunda uyarı yapıyor. 122 bilim insanı ve doktor, dün Boris Johnson'a açık mektup yollayarak, tam açılma kararından geri adım atılmasını ve önlemlerin devam etmesini rica etmişti.

İngiltere Başbakanı Jonhson: Bu salgın bitmekten çok uzak

 

Sidney'de son 14 ayın en yüksek vaka sayısı görüldü

 

Araştırma: İşte Çin aşısı Sinovac’ın yeni etkinlik oranı...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)