BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYüz yüze eğitim ve restoranlarla ilgili karar----

Yüz yüze eğitim ve restoranlarla ilgili karar

Yüz yüze eğitim ve restoranlarla ilgili karar
31 Ocak 2021 - 13:56 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın Beştepe'de gerçekleşecek Kabine toplantısından çıkacak sonuçlar sabırsızlıkla bekleniyor

Korona virüs vaka sayılarındaki düşüşle birlikte yeme içme sektöründe faaliyet gösteren işletmeciler, kısıtlamaların azaltılacağı beklentisine girdi. Yüz yüze eğitim, kısıtlamalar ve restoranlarla ilgili kararlar yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşecek Kabine toplantısında alınacak.

Türkiye’de korona virüs ile mücadelede gelinen nokta ve önemli kararlar, kabine toplantısının ardından açıklanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin sunum yapmasının beklendiği Kabine Toplantısında, restoran ve kafeler ile ilgili alınan kararların yeniden gündeme gelmesi ön görülüyor.

NELER ELE ALINACAK?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşılama çalışmaları ve ilk sonuçlara ilişkin bilgi vermesinin beklendiği Kabine toplantısında salgına yönelik tedbirler de değerlendirilecek.
Restoran, kafe ve lokanta gibi işletmelere verilecek desteklerle 15 Şubat'ta başlayacak ikinci eğitim öğretim yılı ele alınacak.

NELER DEĞİŞEBİLİR?
Korona virüsün seyrine bağlı olarak, kısıtlamaların değiştirilmesine dair seçenekler tartışılıyor. Restoran ve kafelerin belli kurallar ile açılabileceği, buralara HES koduyla girilmesine ilişkin yeni düzenlemeler yapılabileceği tartışılıyor.

Sokağa çıkma yasağına dair saatlerin de değişebileceği konuşuluyor. Cumartesi ve pazar günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının gündüz için kaldırılması öngörülüyor. Hafta için kısıtlamalarının saatlerinin de 21.00’den 23.00’e çekilebileceği belirtiliyor.

Bilim Kurulu Üyesinden okulların açılmasında dair açıklama

Korona aşı piyasası yıllık 25 milyar doları bulabilir

Macron, aşı talebini azaltmak için yalan söylüyor

Avrupa’da mutasyon alarmı!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)