BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYusuf İslam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gitar hediye etti----

Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gitar hediye etti

Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gitar hediye etti
25 Ekim 2022 - 11:34 www.finansgundem.com

Ünlü müzisyen Yusuf İslam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, barışçıl çabaları ve dünya Müslümanlarına desteği için teşekkür etti. Beştepe'de verdiği konser sonrasında Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gitar hediye etti.

Dünyaca ünlü müzisyen Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, barışçıl çabaları ve dünya Müslümanlarına desteği için teşekkürlerini sundu. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde verilen konser sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emine Erdoğan ve Yusuf İslam hediyeleşti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından İslam'ın, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde verdiği konserde yaptığı konuşmaya ilişkin video paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, İngiliz Müslümanlarına ve Birleşik Krallık'taki Cambridge Camisi'nin inşasına verdiği olağanüstü cömert destek için teşekkür eden İslam, "Ukrayna ve Rusya arasındaki tıkanıklıkları açma yönündeki harika çalışmalarınızı takdir ediyorum. Ana vatanım Kıbrıs için de barışçıl bir çözüm bulmaktan vazgeçmemenizi rica ediyorum. Ve inşallah herkesin kutsal topraklarda barış içinde yaşayabilmesi için Filistin'in özgürlüğüne kıymetli desteğinizi devam ettirmenizi istirham ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cat Stevens ismiyle yaptığı albümlerle 1960 ve 1970'li yıllara damga vuran, 1977'de Müslüman olmayı seçen ve "Yusuf İslam" adını alan İngiliz sanatçı, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konser verdi.

Konserde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.

İngiliz müzisyen, şarkı aralarında davetlilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Konserde birçok unutulmaz eserini seslendiren İngiliz müzisyen Yusuf İslam, bir saatten fazla sahnede kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan günün anısına Yusuf İslam’a vazo hediye ederken, eşi Emine Erdoğan ise kendisine çiçek takdiminde bulundu.

Yusuf İslam ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çaldığı gitarı hediye etti.

Konser Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yusuf İslam ve ailesinin yer aldığı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Günü mesajı

 

Yusuf İslam'dan Elazığ depremi dolayısıyla destek mesajı

 

Yusuf İslam, Dünya Helal Zirvesi'ne katılacak

 

Erdoğan'dan Yusuf İslam'a teşekkür tweet'i