BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYurtdışındaki Ruslar bu akşamdan itibaren ülkelerine dönebilecek----

Yurtdışındaki Ruslar bu akşamdan itibaren ülkelerine dönebilecek

Yurtdışındaki Ruslar bu akşamdan itibaren ülkelerine dönebilecek
06 Nisan 2020 - 18:52 www.finansgundem.com

Rusya Başbakanı Mişustin, yardımcılarıyla yaptığı toplantıda yurtdışındaki Rusların ülkelerine dönmesinin sağlanacağını ve ilk seferin bu akşam yapılacağını belirtti. Mişustin, koronavirüsten zarar gören sektörlerin listesini de açıkladı

Rusları yurtdışında getirecek tüm uçuşlarının ertelenmesinin Rusya'nın vatandaşlarının tahliyesinden vazgeçtiği anlamına gelmediğini kaydeden Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, isteyen herkesin evlerine dönmeleri için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Yurtdışındaki Ruslara sorumluluk bilinciyle hareket etme ve yalnızca gerçekten gerekli olması halinde dönüş uçağı için başvurusunda bulunma çağrısında bulunan Mişustin, bazı kişilerin başvuru yapmasına rağmen uçağa gelmediklerini ve uçakların boş halde döndüğünü, dolayısıyla diğer dönmek isteyen kişilerin bu fırsatı kaçırdığını vurguladı.

Mişustin, yurtdışındaki Rusları tahliye edecek seferlere bu akşam başlanacağının altını çizdi.

Rusya'da koronavirüsten en fazla zarar gören sektörleri sıralayan Mişustin, listede otomotiv, hava taşımacılığı, fizik kültür, spor, turizm, otelcilik, hazır yiyecek, kültür ve eğlence, eğitim, konferans ve sergi, kişisel temizlik ve güzellik sektörlerine yer verdi.

Mişustin, listedeki sektörlerde faaliyet yürüten işletmelerin 30 Eylül'e kadar bankalara başvurarak kredi ödemelerini erteleme hakkına sahip olacağını ekledi.

Rusya’da koronavirüsle mücadele merkezinin yaptığı açıklamaya göre, gece yarısından itibaren Rus vatandaşlarını yurtdışından getirecek olan uluslararası uçuşlar da askıya alınmıştı.

Açıklamada, dönüş uçuşları için özel bir program oluşturulacağı, kendileri hakkında gerekli bildirimde bulunan vatandaşlara yurtdışında kalacakları süre için sosyal yardım yapılacağı, gerekmesi halinde vize sürelerinin uzatılacağı belirtilmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)