BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYurdun büyük bölümü yağışlı geçecek----

Yurdun büyük bölümü yağışlı geçecek

Yurdun büyük bölümü yağışlı geçecek
16 Haziran 2014 - 09:49 www.finansgundem.com

Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde beklenen yağışlar, öğle saatlerinden itibaren etkisini artıracak

Yurdun büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde beklenen yağışlar, öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Çorum, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde kuvvetli olacak.

Hava sıcaklığı, iç kesimlerde 1 ile 3 derece azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde beklenen yağışların; öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Çorum, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı, iç kesimlerde 1 ile 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden, zamanla güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

Kuvvetli yağış uyarısı

Yağışların, öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Çorum, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, yıldırım, dolu, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

Bazı illerde hava durumu:

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (28)
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi ile öğle saatlerinden sonra il geneli yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)
İZMİR: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)
ADANA: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (30)
ANTALYA: Az bulutlu, iç kesimleri parçalı bulutlu. (27)
SAMSUN: Az bulutlu, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu. (26)
ERZURUM: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(23)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu. (36)
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)