BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiYunanlar greve çıkıyor----

Yunanlar greve çıkıyor

Yunanlar greve çıkıyor
12 Haziran 2013 - 11:52 www.finansgundem.com

Yunanistan'da ERT'nin kapatılmasını protesto eden basın sektörü grev yapma kararı oldu

Yunanistan'da, Yunan Devlet Radyo ve Televizyonu ERT'nin kapatılmasını protesto eden basın sektörü çalışanları art arda uygulanacak 24'er saatlik genel grev kararı aldı.
Yunanistan Yazarlar Federasyonu POESY, Radyo ve Televizyon Çalışanları Federasyonu POSPERT ve Basın-Yayın Kurumları Çalışanları Dernekleri Federasyonu POEPTYM’in ortak kararıyla bugün saat 06.00'dan itibaren başlayan grev çerçevesinde tüm televizyon ve radyolarda haber programları durdurulurken, Yunan Haber Ajansı ANAMPA de haber geçmiyor ve internet sitesini yenilemiyor.
Yazılı basın çalışanlarının grevde yer almaları nedeniyle ülke genelinde tüm gazetelerin de yarından itibaren yayınlarına ara vereceği bildirildi.
Ortak eylem çerçevesinde, grevin başladığı bugünden itibaren ülkede tüm basın toplantıları ve benzeri etkinlikler iptal edildi. Yapılan açıklamada, POESY, POEPTIM ve POSPERT’in tarafından bugün Agia Paraskevi'deki ERT tesislerinin önünde yapılması planlanan gösteriye tüm vatandaşlara katılma çağrısında bulunulurken, grevin sadece hükümetin ERT’yi kapatma kararını geri alması durumunda sona erdirileceği belirtildi.
Bu arada, Yunanistan Yabancı Muhabirler Derneği de basın sektöründe başlatılan grevi desteklediğini belirtirken, Rum RIK televizyonunu çalışanlarının da Yunan hükümetinin kararını protesto amacıyla grev kararı aldığı öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)