BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYunanistan'ın nakdi bitti----

Yunanistan'ın nakdi bitti

Yunanistan'ın nakdi bitti
25 Mart 2015 - 08:31 www.finansgundem.com

Yunanistan'ın elindeki naktin tükenmesine bir aydan az süre kaldı

Yunanistan'ın elindeki naktin tükenmesine bir aydan az süre kaldı. Reuters'a konuşan konuya yakın bir kaynak, Yunanistan'ın yeni yardım almaması halinde elindeki naktin 20 Nisan'a kadar tükenebileceğini söyledi.

Buna göre Yunan Hükümeti sunacağı reform listesinin onaylanmasını ve Avrupa Merkez Bankası'nın Yunan tahvillerinden elde ettiği 2,1 milyar Euro’luk karı kullanmayı umuyor.

‘YUNANİSTAN İLE MÜZAKERELER HAREKETLENDİ’

Öte yandan Eurogroup Başkanı Jeroen Dijsselbloem, Yunanistan ile müzakerelerin yeniden hareketlendiğini söyledi. Dijsselbloem, Yunanistan'dan reform listesindeki değişikliğin detaylarını hızla ulaştırmasını isterken, Eurogroup olarak Atina hükümetine yeşil ışık yakmayı umduklarını ifade etti.

AMB’DEN YUNANİSTAN’A YENİ YASAK

Avrupa Merkez Bankası'ndan Yunanistan'a yeni bir yasak geldi. Wall Street Journal'ın haberine göre, Avrupa Merkez Bankası, Yunan bankaların bilançolarındaki Yunan hazine tahvili miktarını artırmalarını yasakladı. Bu, Yunanistan'ın hazine ihalelerinde yeterli talebe ulaşma konusunda zorluk çekeceği anlamına geliyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)