BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYunanistan'ı talan ettiler ----

Yunanistan'ı talan ettiler

Yunanistan'ı talan ettiler
16 Haziran 2015 - 07:57 www.finansgundem.com

Yunanistan Başbakanı Çipras, kreditörleri Yunanistan'ı son 5 yılda talan etmekle suçlayarak, karşı tarafın yeni bir plan sunması gerektiğini söyledi

Kreditörlerin arka arkaya yaptığı çağrılara rağmen, Yunan Hükümeti’nden yeni bir adım sinyali gelmiyor. Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ise, kreditörleri hedef alan sert açıklamalar yapmaya devam ediyor. Kreditörleri Yunanistan'ı son 5 yılda talan etmekle suçlayan Yunan Başbakan, karşı tarafın yeni bir plan sunması gerektiğini söyledi.

'YENİ REFORM ÖNERİMİZ YOK'

Öte yandan Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varoufakis, bu hafta yapılacak Eurogroup'ta yeni reform önerilerinde bulunmayı planlamadığını belirtti. Alman Bild Gazetesi’ne konuşan Varoufakis, Euro Bölgesi maliye bakanları toplantısının daha önce tartışılmamış önerilerin ele alınabileceği doğru bir yer olmadığını kaydetti.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borç 16 Haziran 2015 08:07

    yunanistanı talan etmişlermiş. yok öyle. elalemin parasıyla sefa sürerken iyiydi. üstelik en az 100 milyar euroluk borç da silindi. daha ne ağlıyorsunuz. yazıklar olsun.