BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan'daki ABD üsleri: Rusya'ya karşı diyorlar ama...----

Yunanistan'daki ABD üsleri: Rusya'ya karşı diyorlar ama...

Yunanistan'daki ABD üsleri: Rusya'ya karşı diyorlar ama...
02 Kasım 2022 - 11:00 www.finansgundem.com

Yunanistan'daki ABD üslerine ilişkin açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Rusya'ya karşı kuruldu diyorlar, inandırıcı değil. ABD'nin terazisi bozuldu" diye konuştu.


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara'da SETA tarafından düzenlenen "Ege ve Doğu Akdeniz'de Türk Dış Politikası" konulu panelde konuştu.

Yunanistan ile diyalog yolunun açık olduğunu dile getiren, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan ile görüşmeyelim demedik ama görüşme anlamlı olmalı" dedi.

"ABD'NİN TERAZİSİ BOZULDU"

Yunanistan'daki ABD üslerine ilişkin soruyu yanıtlayan Çavuşoğlu, "Rusya'ya karşı kuruldu diyorlar, inandırıcı değil. ABD'nin terazisi bozuldu" açıklamasında bulundu.

Mısır-Türkiye ilişkileri hakkında konuşan Çavuşoğlu, "Mısır ile normalleşme sürecine girdik, bu ikili bir süreç. Mısır ilişkileri normalleştirme konusunda samimiyse adım atar. Normalleşme yavaş gidiyor ama bu bizimle ilgili değil" dedi.

Rusya'nın Karadeniz Tahıl Girişimi anlaşmasını askıya almasının ardından Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile iki kez görüştüğünü söyleyen Çavuşoğlu, "Rusya'nın saldırılar sonrası güvenlik talebi var, çabamız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Yunan casusa 12,5 yıl hapis cezası verildi

 

Yunanistan'da "Türkiye Yüzyılı" telaşı

 

Nebati'den Erdoğan'ı hedef alan Yunan Bakan'a tepki

 

Elon Musk'tan Yunanca tweet: Diyalektik

 

Yunan arşivlerinde Osmanlı'ya övgü!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)