BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan'da yolsuzluk istifası----

Yunanistan'da yolsuzluk istifası

Yunanistan'da yolsuzluk istifası
19 Ağustos 2013 - 06:46 www.finansgundem.com

Yunanistan'da Özelleştirme İdaresi (TAİPED) Başkanı Stelyos Stavridis görevden alındı

Yunanistan Maliye Bakanlığı, Özelleştirme İdaresi (TAİPED) Başkanı Stelyos Stavridis'in, Maliye Bakanı Yannis Sturnaras'ın talimatı üzerine istifasını sunduğunu belirtti.
Yunan basınına yansıyan haberlerde Stavridis'in, kısa bir süre önce Yunanistan piyango ve bahis oyunları şirketi OPAP'ı satın alan Emma Delta isimli konsorsiyumun ortaklarından Melissanidis grubunun başkanı Dimitris Melissanidis ile olan yakın ilişkileri nedeniyle görevinden alındığı ileri sürüldü.
Haberlerde, yaz tatili için Kefalonia adasında bulunan Stavridis'in, OPA'ın satışıyla ilgili son imzaların atıldığı Atina'daki törene Melissanidis'e ait özel bir uçakla geldiği, törenin ardından da yine aynı uçakla adaya döndüğü belirtildi.
Atina'da kısa bir süre önce Yunanistan Maliye Bakanı Sturnaras'ın da hazır bulunduğu imza töreninde, Emma adına Yunan işadamı Melissanidis ve TAİPED Başkanı Stavridis tarafından imzalanan sözleşmeyle, OPAP'ın, kamunun elindeki yüzde 652 milyon euro değerindeki yüzde 33'lük hissesi Emma Delta grubuna devredilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)